Ale!

Fimbulvetr Trailr A lumikengät

179,00  119,00 

Erittäin kevyet ja kantavat Trailr lumikengät

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Fimbulvetr Trailr A lumikengät

Liiku hangessa paremmin kuin uskoit sen koskaan olevan mahdollista.

Fimbulvetr lumikengät kokonaan uuden elämyksen lumikengillä liikkumisesta. Ne ovat kevyet, joustavat, vahvat, kaikkien kelien lumikengät – Todellista High Tech osaamista.

ISPO Hardware Winter Award 2014/15 palkintoa tuomaristo kommentoi lauseella: Suurenmoinen konsepti joka tulee muuttamaan lumikenkä teollisuuden.

Fimbulvetr lumikengät on tehty tyydyttämään ammattilaisten tarpeet oli sitten kyseessä vapaalaskua harrastavat lumilautailijat, metsästäjät, kiipeilijät, viranomaiset sekä kaikki muut jotka haluvat tai joiden tarvitsee päästä eteenpäin hangessa. Fimbulvetrin suunnittelu ajatuksena on ollut tarjota parasta mahdollista kaikessa, suunnistelusta valmistukseen, niin että lumikenkä tuntuu jalkojen luonnolliselta jatkeelta.

Perinteisesti lumikengissä on paljon rikkoutuvia osia, tuntuvat irrallisilta sekä rajoittavat liikkumista. Tarjotakseen kokonaan uudenlaisen kokemuksen Fimbulvetrin kriteereinä ovat olleet: kestävyys, ergonimia, paino, vähäinen osien määrä sekä ympäristö ystävällisyys.

Perus ideana on uudenlainen patentoitu ”All Direction Hinge” kengän sarana ratkaisu termoplastisesta elastomeerista tehdyssä runko osassa. Tämä innovatiivinen saranaratkaisu siirtää voiman pehmeästi ja tasaisesti kaikkiin suuntiin.  Sen ansiosta kengillä on helpompi kiivetä ja kulkea viistoja rinteitä. Runko osan hunajakennorakenne antaa maksimaalisen kantavuuden ja pidon päästäen lumen valumaan kuitenkin pois lumikengän päältä.

Fimbulvetr on valmistettu DuPont Hytrel materiaalista jota käytetään mm. autojen moottoreissa ja iskunvaimentimissa. Materiaali on erittäin vahvaa ja kestää miljoonia taivutuksia erittäin kylmissä olosuhteissa. Monikäyttöisyyden vuoksi kenkään on tehty varta vasten suunniteltu ”Hugin Binding” side sekä purevuutta lisäämään ”Fenris Crampons” jääraudat. Lumikentä koostuu vain 12 osasta, side mukaan lukien. Fimbulvetr lumikengät ovat 100% kierrätettävät.

Fimbulvetr antaa uuden suunnan lumikenkäilylle!

Fimbulvetr Hikr ominaisuudet

  • Valmistusmateriaali lumikenkä ja side: DuPont™†Hytrel® TPC-ET
  • Jääraudat:  Grivory-65% glassfilled composit
  • Värit: Blue Hour, Recycled Cray
  • Osien lukumäärä: 12 – sisältää siteet ja pultit
  • Pituus: 60 cm / 24″
  • Leveys: 21 cm
  • Paino: 1900 g/pari
  • Kengän koko: 32-48
  • Kuorma suositus alle: 110 kg
  • Valmistusmaa: Norja

Lisätiedot

Väri

Yellow, Deep Purple