Ale!

KT Tape Original kinesio teippi leikattu

14,90  11,90 

KT Tape Original 5 m rulla, valmiiksi leikatut 25 cm helppokäyttöiset liuskat!

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

KT Tape Original kinesioteippi leikattu 5 m rulla.

KT Tape on tarkoitettu kaikille

Täysin ainutlaatuisesta materiaalista valmistettu KT Tape tarjoaa lievitystä sadoille lihaksiin, niveliin ja jänteisiin liittyviin vammoihin ja auttaa kuntoutumaan niistä nopeammin. KT Tape on erittäin kevyt, joustava, luja ja tehokas. Sen repeytymisvarmuus ja kestävyys ovat laajan insinöörityön ja eksaktien tieteiden yhteistyötä. KT Tape on tuotemerkki, joka on tavallisten kuluttajien saatavilla ja jonka sekä lääkärit että urheilijat ovat hyväksyneet.

KT Tapen sivuilta löytyy erittäin selkeät opasvideot useipien vammojen hoitoon: www.kttape.com/instructions/

KT Tape on ylivoimaisesti eniten myyty kinesioteoippi Amerikassa!

 

Lateksiton teippi herkälle iholle

Akryylipohjaisella lääkinnällisellä liima-aineella varustettu KT Tape ei ärsytä ihoa. Se tarkoittaa, että voit treenata ilman, että aiheutuisi tukisiteille ja tavallisille urheiluteipeille tyypillistä kutinaa.

 

Esileikatut teippiliuskat

Esileikatut teippiliuskat tarjoavat lujaa tukea ja ne on mukavampi asettaa paikoilleen. Pyöreiden päiden ansiosta teippiliuskat kestävät kauemmin ja vaara, että ne tarttuisivat vahingossa johonkin, on pienempi.

Jokaisessa rullassa on kaksikymmentä 25 cm pituista teippiliuskaa. Liuskat ovat käyttövalmiita – leikkaamista ei tarvita. Rullassa on yhteensä 20 teippiliuskaa, joiden leveys on 5 cm.

25 cm pituisia teippiliuskoja käytetään 90% kliinisistä tapauksista. Enemmistö terveydenhoidon työntekijöistä käyttää harvoin pitempiä liuskoja. Jos on tarpeen käyttää lyhempiä liuskoja, voi 25 cm pituisen liuskan leikata puoliksi.

KT Tape original lime kinesio teippi
KT Tape original lime kinesio teippi
KT Tape kinesi teippit
KT Tape kinesi teippit
KT Tape Kinesio teipit
KT Tape Kinesio teipit