Ale!

KT Tape Pro kinesio teippi leikkaamaton

23,90  19,90 

Erittäin laadukas KT Tape Pro kinesio teippi 5 m rulla!

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

KT Tape Pro kineso teippi 5 m rulla leikkaamaton.

Vieläkin tukevampi KT Tape Pro

KT Tape Pro kestää kaikkein ankarimmassakin ympäristössä. Koska teippi on 100% vedenpitävä ja 100% hienpitävä, se pysyy paikoillaan ja toimii koko viikon – juoksun ja päivittäisen suihkun jälkeen, kosteassa, kylmässä, altaassa ja jopa merivedessä. KT Tape Pron salaisuus perustuu patentoituun SecondSkin Adhesive -teknologiaan. Niinpä teipistä saavat apua myös esimerkiksi triatlon-urheilijat, uimarit, surffaajat, purjehtijat ym.

KT Tape on tarkoitettu kaikille

Täysin ainutlaatuisesta materiaalista valmistettu KT Tape tarjoaa lievitystä sadoille lihaksiin, niveliin ja jänteisiin liittyviin vammoihin ja auttaa kuntoutumaan niistä nopeammin. KT Tape on erittäin kevyt, joustava, luja ja tehokas. Sen repeytymisvarmuus ja kestävyys ovat laajan insinöörityön ja eksaktien tieteiden yhteistyötä. KT Tape on tuotemerkki, joka on tavallisten kuluttajien saatavilla ja jonka sekä lääkärit että urheilijat ovat hyväksyneet.

KT Tapen sivuilta löytyy erittäin selkeät opasvideot useimpien vammojen hoitoon:

www.kttape.com/instructions/. Ohjeiden avulla itsehoito ja kinesioteippaus on kaikkien kuluttajien käytössä ja tehtävissä.

KT Tape on ylivoimaisesti eniten myyty kinesioteoippi Amerikassa!

 

Lateksiton teippi herkälle iholle

Akryylipohjaisella lääkinnällisellä liima-aineella varustettu KT Tape ei ärsytä ihoa. Se tarkoittaa, että voit treenata ilman, että aiheutuu tyypillistä kutinaa joka on tyypillistä tavallisten urheiluteippien käytöstä.

KT Tape pro red kinesio teippi
KT Tape pro red kinesio teippi
KT Tape kinesi teippit
KT Tape kinesi teippit
KT Tape Kinesio teipit
KT Tape Kinesio teipit