Ale!

KT Tape Pro kinesio teippi leikattu

23,90  19,90 

Huippulaatua oleva esileikattu kinesioteippi 5 m rullassa!

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

KT Tape Pro kinesio teippi 5 m leikattu

Vieläkin tukevampi KT Tape Pro

KT Tape Pro kestää kaikkein ankarimmassakin ympäristössä. Koska teippi on 100% vedenpitävä ja 100% hienpitävä, se pysyy paikoillaan ja toimii koko viikon – juoksun ja päivittäisen suihkun jälkeen, kosteassa, kylmässä, altaassa ja jopa merivedessä. KT Tape Pron salaisuus perustuu patentoituun SecondSkin Adhesive -teknologiaan. Niinpä teipistä saavat apua myös esimerkiksi triatlon-urheilijat, uimarit, surffaajat, purjehtijat ym.

KT Tape on tarkoitettu kaikille

Täysin ainutlaatuisesta materiaalista valmistettu KT Tape tarjoaa lievitystä sadoille lihaksiin, niveliin ja jänteisiin liittyviin vammoihin ja auttaa kuntoutumaan niistä nopeammin. KT Tape on erittäin kevyt, joustava, luja ja tehokas. Sen repeytymisvarmuus ja kestävyys ovat laajan insinöörityön ja eksaktien tieteiden yhteistyötä. KT Tape on tuotemerkki, joka on tavallisten kuluttajien saatavilla ja jonka sekä lääkärit että urheilijat ovat hyväksyneet.

KT Tapen sivuilta löytyy erittäin selkeät opasvideot useimpien vammojen hoitoon:

www.kttape.com/instructions/. Ohjeiden avulla itsehoito ja kinesioteippaus on kaikkien kuluttajien käytössä ja tehtävissä.

KT Tape on ylivoimaisesti eniten myyty kinesioteoippi Amerikassa!

 

Lateksiton teippi herkälle iholle

Akryylipohjaisella lääkinnällisellä liima-aineella varustettu KT Tape ei ärsytä ihoa. Se tarkoittaa, että voit treenata ilman, että aiheutuu tyypillistä kutinaa joka on tyypillistä tavallisten urheiluteippien käytöstä.

 

Esileikatut teippiliuskat

Esileikatut teippiliuskat tarjoavat lujaa tukea ja ne on mukavampi asettaa paikoilleen. Pyöreiden päiden ansiosta teippiliuskat kestävät kauemmin sekä pysyvät huomattavasti paremmin paikoillaan.

Jokaisessa rullassa on 20 kappaletta 25 cm pituista ja 5 cm levyistä teippiliuskaa. Liuskat ovat käyttövalmiita – leikkaamista ei tarvita.

25 cm pituisia teippiliuskoja käytetään 90% kliinisistä tapauksista. Enemmistö terveydenhoidon työntekijöistä käyttää harvoin pitempiä liuskoja. Jos on tarpeen käyttää lyhempiä liuskoja, voi 25 cm pituisen liuskan leikata puoliksi.

KT Tape pro red kinesio teippi
KT Tape pro red kinesio teippi
KT Tape kinesi teippit
KT Tape kinesi teippit
KT Tape Kinesio teipit
KT Tape Kinesio teipit